dilluns, 14 de març del 2011

6ª Caminada de les Dones 13 març 2011



            L' Associació “Les Guilles, Junts pels camins” de Tagamanent ha organitzat la 6 ª Caminada de les Dones ( Exclusiva per dones ) amb una participació de 105 dones vingudes d' arreu.
La caminada s' ha organitzat en commemoració del Dia Internacional de la Dona treballadora ( 8 de març).
La Caminada ha començat a les 8 h. Del mati prèvia inscripció a la plaça de l' Ajuntament de Tagamanent ( altitud 350 m. Aprox.), i mentre s' esperaven per fer la sortida conjunta després de la lectura del Manifest del “Dia Internacional de la Dona Treballadora” llegit i redactat per l' ocasió, l' organització ha convidat a totes les dones a cafè i pastes per combatre el fred matinal.
Un cop han començat a caminar s' han dirigit cap el Follo per enfilar-se per la cinglera cap el Pla de les Coromines, a on hi havia el primer avituallament ( Sucs, pastes, etc..) per poder reposar forces i continuar la caminada cap el Rovirals i després cap a Can Coll ( altitud 850 m aprox.), a on s' ha servit un espledit esmorzar per totes les caminaires.
Desprès i amb la panxa plena s' iniciat el camí de tornada baixant cap a Vallcarquera ( Figaró) a on a ultima hora s' tingut que canviar el recorregut per culpa de les pluges, ja que estava previst creuar per dos vegades la riera de Vallcarquera i per precaució no s' ha fet, desviant la caminada per la carretera tot fent una petita aturada a la Font del Moli per descansar una mica i recupera novament forces, i ara si cap el poble de Figaró, baixant les “Escales del Àngelus” i agafant l' antic Camí de Vic cap a Sta. Eugènia del Congost , per acabar de nou al punt d' inici a on s' ha obsequiat a totes les caminaires amb una planta , un obsequi del patrocinador i col·laborador de la caminada “ Caldo Aneto” i una samarreta, a mes de begudes i pastes. El total del recorregut ha estat aproximadament de 12 km.
L' organització ha valorat molt positivament la participació, ja que ahir fins a ultimes hores de la nit estava plovent a Tagamanent, això ha comportat que moltes dones han desistit de participar a la caminada d' enguany.
Tot i ploure intensament durant tot el dia d' ahir l' organització va treballar tot el dia per senyalitzar i fer tots els preparatius per la caminada, en molts casos mullant-se caminant per la muntanya. L' organització ha estat possible gracies a uns 20 socis i voluntaris de l' “Associació Les Guilles, junts pels Camins”

Tagamanent 13 de març 2011

LES GUILLES

FEEC