dijous, 30 de setembre del 2010

Èxit de participació en la 8ª edició de la Popular caminada de Tagamanent, 450 persones inscrites van participar  aquest any.
El recorregut  anava de l' Ajuntament de Tagamanent a on tothom abans de sortir va poder prendre un cafè amb pastes,   varem anar cap la Gasolinera Petrocat, per enfilar-se cap a la soleia del Segalars. D' aquí cap  a la soleia de Cruells, desprès cap el Soler, el pla de Penjacans i el Turo de Tagamanent. Desprès es van reposar forces amb un esplendit esmorzar a l' Era de Bellver abans de començar a baixar cap el turo del Corbs , en direcció Can Bosc de Tagamanent, i un cop creuat el torrent ens varem enfilar cap a la carena de  la Roca del Cau. D' aquí ens vam dirigir cap les restes de la Casa del Socau, mines del Socau , Dosrrius i agafar el caminet de la Font del Castenyer en direcció a la font del Moli. D' aquí cap a can Bosc de Figarò per l' anomenat  Camí dels Senyors, varem continuar cap a Pareres del Pla, Continuar paral·lels a la C-17 per  a on hi havia la  Masia de la Casanova (Can Vila). desprès de creuar la C-17 cap a Sta Eugènia del Congost i per el pont del Torn varem tornar a l' Ajuntament. Tots els participant varen estar obsequiats amb una samarreta i una bossa per gentilesa de Caldo Aneto i varen participar en el sorteig de molts obsequis cedits per els patrocinadors i col·laboradors de la caminada,. Tothom va marxar satisfet de la caminada encara que una mica cansats per la duresa del recorregut d' enguany. 
Volem agrair la col·laboraciò  de totes les persones que de manera voluntària  ens varen ajudar i alhora van contribuir a que la caminada d' enguany hagi estat un èxit d' organitzaciò.

LES GUILLES

FEEC