dimecres, 28 de setembre del 2016







++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
En nom de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS  volem agrair l’ assistència a la 14ª CAMINADA popular de TAGAMANENT que va tenir lloc el passat diumenge 25 de setembre a Tagamanent. Com es va fer palès durant la caminada aquest es un acte, popular i festiu a on el lligam es la practica de l’ esport   a l’ aire lliure  envoltat de magnífics  paratges en  plena natura. La participació va ésser un èxit, vam ésser  360 participants.
L’ Associació LES GUILLES, ha anat adquirint personalitat pròpia i reconeixement  gràcies a la implicació voluntària  de persones i  amics que ens donen suport, però especialment a tots  i totes aquelles persones que participeu activament en les nostres caminades.
També  volem manifestar el nostre mes sincer  agraïment als Ajuntaments de Tagamanent,  Figaró-Montmany  i Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona per el seu suport i col·laboració; a totes  les empreses patrocinadores i col·laboradores per el seu suport econòmic o material, i un agraïment molt  i molt especial  a tots els propietaris de finques privades que ens permeten realitzar el recorregut per l’ interior de les seves finques.
  Si teniu qualsevol queixa o sugerencia  referent a la caminada no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.  La vostra  opinió ens ajudarà a millorar.
Podeu contactar amb nosaltres  a : lesguilles@gmail.com
A la nostre web, www.lesguilles.com   a  “RESULTATS”  trobareu el temps que  cada caminador/a  va trigar en fer el recorregut, una dada nova d’ enguany.
En breu a “FOTOS” trobareu un reportatge fotogràfic de tota la caminada.

Moltes gràcies per la vostra participació.
Tagamanent  26 setembre 2016

LES GUILLES

FEEC