divendres, 18 de desembre del 2015



Un  any mes  l’ Associació les “Guilles , junts pels camins”  com a membre de ple dret de la Federació d’ Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), podrà tramitar les llicencies  federatives per el proper any 2016  i que van acompanyades de les corresponents assegurances d’ accidents i rescat amb mes o menys cobertures segons la modalitat triada i  assegurança R.C.

 Estar en possessió de llicencia federativa també dona avantatges que cada vegada som mes valorades i que van des de preus especials  en refugis, descomptes en botigues, estacions d’ esqui o càmpings, fins a les possibilitats que ofereix en àmbits com la competició o la formació.
També  es  pot  habilitar  la  llicencia  per part de la  Federacion  Española  de   Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).
 Des  de aquí  us  volem   animar a  que  tots  els  socis  i  tambè els no socis  que   estigueu  interessats en  la  tramitació   de   la   llicencia    federativa   que vingueu  el  propers dies   21  i  23  de  Desembre  a: 
·       LOCAL SOCIAL DE "LES GUILLES"
   C./  Major, 37 ( Antigues Escoles ) 1º PIS     08590 FIGARÓ   
  de 20 ha   21  h. 
 Cal portar els diners  en efectiu ( si es possible porteu l' import exacte) segons la modalitat triada, a mes de  la quota de soci  de  “Les Guilles” de  l’ any 2016  (15 €.)  que es obligatori haver pagat  per poder tramitar la llicencia.
Si us plau recordeu  portar els impresos adjunt emplenats amb bona lletra, si ja sou socis de LES GUILLES, el de sol·licitud de soci no cal, en aquest cas nomes cal portar  el de sol·licitud de llicencia FEEC 2016.
 Us recomanem que totes les persones que   habitualment aneu   a la muntanya com esportistes o com a hobby,  es molt important  que  tramiteu la  corresponent llicencia per el proper any 2016.

Us adjuntem llistats preus de les llicencies, imprès sol·licitud de llicencia que convindria que el porteu emplenat i imprès sol·licitud de soci per aquells que encara no ho sou.

 Mes informació sobre llicencies, modalitats i preus a:  www.feec.cat.

Molt important !!  No es tramitarà cap llicencia sense  haver fet el corresponent pagament en efectiu del cost de la llicencia i la quota de soci corresponent a l' any 2016. 
Qui tramiti la  llicencia, la quota de soci no es domiciliarà .
Tos aquells interessats en tramitar la llicencia però que no pugueu venir aquest dia us podeu posar en contacte amb nosaltres amb un e-mail a:
  lesguilles@gmail.com  indicant  el nom i un num. telèfon  per poder contactar i quedar un altre dia. De totes maneres anirem informant de mes dies per poder fer els tràmits al nostre local social.

LES GUILLES

FEEC