dimarts, 8 de juliol del 2014

Benvolguda companya/Benvolgut company:

               En nom de LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS  volem agrair la teva assistència a la 8ª CAMINADA NOCTURNA que va tenir lloc el passat dissabte 5 de juliol a Figaró. Com es va fer palès durant la caminada aquest es un acte, popular i festiu a on el lligam es la practica de l’ esport   a l’ aire lliure  envoltat de magnífics  paratges en  plena natura. La participació va ésser un èxit, vam ésser  310 participants.

L’ Associació LES GUILLES, ha anat adquirint personalitat pròpia i reconeixement  gràcies a la implicació voluntària  de persones i  amics que ens donen suport, però especialment a tots  i totes aquelles persones que participeu activament en les nostres caminades
.
 A  vegades no tot ens  surt com estava previst, per això, creiem que es just  i necessari demanar-te   disculpes per l’ espera i la cua  no prevista a l’ hora de realitzar les inscripcions.   Si tens qualsevol queixa o sugerencia  referent a la caminada no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.  La teva  opinió ens ajudarà a millorar.

Aprofito per manifestar-te, novament, el nostre agraïment per  la teva   participació, i recorda que us esperem en les properes caminades.

Tota l’ informació de les nostres activitats les trobareu a  http://www.lesguilles.com

Rep una salutació cordial.

LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS

Tagamanent 7 juliol 2014

LES GUILLES

FEEC